Activiteiten

Jubileum Sinterklaasfeest 2015!

Datum 22 nov 2015
Locatie Wijkhuis de Lier
Jubileum Sinterklaasfeest groot succes!
Je moest erbij zijn! Zo gezellig was het in jaren niet geweest!

Bijna 50 kinderen hadden zich verzameld in Wijkhuis De Lier in Helmond Oost voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest van de Watervrienden. Dit jaar extra speciaal vanwege het jubileumjaar.
Kinderen werden aan de lopende band geschminkt. Gingen vol aan de bak bij het knutselen. De giga kleurplaat werd ook weer voorzien van prachtige kleuren en de strijkkralen werden zeer goed gebruikt om de meest prachtige creacties te maken.


Aan de "taai taai kraam" ging er zowaar meer snoep op de taai taai dan in de mond (beetje uitzonderlijk) en kregen de kinderen kans om pepernoten te winnen bij het pepernootwerpen (Nieuw!). 
Veel fanatiekelingen waren er ook weer te vinden bij het "pak uit pak" spel.

Het laatste "pak uit pak" spel was nog niet klaar of Rasta ging weer voor chaos zorgen. Rasta?
Ja, Rasta Piet. Een aantal volwassen gingen geheel vrijwillig (?) meewerken om Rasta te laten zwemmen. Droog over het water, maar ook onder water. Echter is er maar 1 die deze middag wat nattigheid heeft meegemaakt!

Sinterklaas kwam al snel; onder begeleiding van de meest prachtige sinterklaasliedjes. De jaarlijkse snoeppot ging dit jaar naar Alperen. Verder kregen de kinderen nog een kleinigheidje uit handen van de Sint.

Het was een vrolijke, gezelige middag...!

Sinterklaasfeest 2015


Licentiehouder ABC:
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven