Diploma-eisen

De diploma's die bij het diplomazwemmen binnen de Helmondse Watervrienden kunnen worden behaalt, zijn de officiële Nederlandse zwemdiploma's volgens de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ). Onze vereniging is een officieel gelicentieerd opleidings- en exameninstituut en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard op het gebied van het zwemonderwijs in Nederland.

In het voortraject, waar de zwemslagen worden aangeleerd, maken wij gebruik van de mogelijkheden van het zwembad (bodem omhoog) en het eigen drijfvermogen van het kind. Daarnaast staat plezier bij ons voorop. Wij leren dus zwemmen zonder drijfmiddelen. Groot voordeel hiervan is dat kinderen wanneer ze eenmaal kunnen zwemmen, een goede basis hebben gekregen wat zorgt voor een duurzame ontwikkeling van de zwemkunst en een leven lang zwemplezier. Wij hebben het voortraject opgesplitst in 4 niveaugroepen (badje 1 t/m 4(5) met respectievelijk het eendjesdiploma, kikkerdiploma, goudvisdiploma en dolfijndiploma).

Hieronder zijn per diploma de eisen te vinden:
Licentiehouder ABC:
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven