Overige activiteiten

Naast jaarlijks terugkerende activiteiten zoals het sinterklaasfeest en het Watervrienden Kamp organiseert de commissie Jeugd- en Jongerenwerk nog andere activiteiten die niet jaarlijks terugkeren. Hieronder meer over enkele van deze activiteiten.

Zeskamp

Eens in de paar jaar wordt er een heuse Zeskamp (of zelfs 14-kamp) georganiseerd door ons. De zeskamp is geschikt voor jong en oud en bestaat zowel uit droge als natte spellen (afhankelijk van het weer). Het streven is om elke 5 jaar een zeskamp te organiseren.

De laatste zeskamp heeft plaats gevonden in het kader van ons 50-jarig jubileum. Deze was zeer geslaagd. Bekijk hier de foto's.

Zeskamp 2020

De vereniging is alweer hard opweg naar haar 55 jaar bestaan!

In 2020 zal er een nieuwe zeskamp zijn (of iets dergelijks)... blijf hier op de hoogte van alle ontwikkelingen!

 

Spelletjesmiddag

Eind jaren 90 werd er voor het eerst een spelletjesdag georganiseerd door de commissie diplomazwemmen. Dit was destijds zo'n succes dat deze sinds dien met enige regelmaat terug komt. Op een spelletjesdag gaan de zwemmers (van het wedstrijdbad) samen met zijn of haar ouders spelletjes doen in het zwembad. Per zwemmer is er één vader of moeder (oom, tante, opa, oma enz. broer of zus mag ook maar deze moet minimaal 18 jaar zijn) die deelneemt. De zwemmers met hun ouders worden vervolgens verdeeld in een aantal groepen. In deze groepen wordt er onderling gestreden voor de overwinning. Een aantal voorbeelden van spelletjes zijn: touwtrekken, balgooien, sponsgooien en zaklopen... en dit allemaal in het water! 

De laatste spelletjesmiddag heeft in 2015 plaatsgevonden in het kader van ons 50-jarig jubileum. Bekijk hier de foto's van deze middag
Licentiehouder ABC:
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven