Sinterklaasfeest

Elk jaar komt Sinterklaas bij de Helmondse Watervrienden. Naast het jaarlijkse bezoek van de pieten in het zwembad komt de Sint en zijn Pieten ook elk jaar op bezoek bij ons sinterklaasfeest.

Om Sinterklaas en zijn Pieten op een feestelijke manier te kunnen ontvangen regelen wij een zaal en kleden die, met hulp van de kinderen, speciaal aan voor de komst van de Sint. 
De middag is als volgt ingedeeld: Kinderen tussen de 1 en 12 jaar komen rond 14:00 uur aan bij de zaal. Ze mogen zelf kiezen wat ze gaan doen. Keus is er voldoende: allerlei knutselactiviteiten en kleine spelletjes. Zo is er tijd om pepernotenbakjes te knutselen, tijd om geschmikt te worden en voldoende tijd om mee te doen met het pak-uit-pak spel of pepernoten te werpen. Elk jaar wisselen we de activiteiten af en voegen we leuke nieuwe activiteiten toe. Tegen 16:00 uur maken de spelletjes plaats voor Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas zal kinderen uitnodigen om bij hem te komen. Hij zal ook gezellig meezingen met alle vrolijke Sinterklaasliedjes. Alle kinderen die lief geweest zijn krijgen daarna een cadeautje van de Sint (Gelukkig zijn alle kinderen altijd heel lief :) ). De middag is 17:00 uur meestal afgelopen (voor de kinderen dan).

Sinterklaasfeest 2017!

Nog even nagenieten van het Sinterklaasfeest? Lees dan snel het verslag of neem een kijkje in het foto boek.

Klik hier

Nagenieten van 2016

Was jij erbij? Het Sinterklaasfeest van 2016?
Lees hier het verslag en bekijk de foto's!
 
Licentie Zwem-ABC:
Terug naar boven