Lid worden

Om lid te worden van "Zwemvereniging de Helmondse Watervrienden" kunt u het onderstaande aanmeldingsformulier digitaal invullen en direct versturen.

Heeft u problemen bij het invullen van het aanmeldingsformulier, kunt u ten alle tijden op een van onze zwemtijden bij het verenigingslokaal langskomen.

Contributie en inschrijfgeld

De contributie van onze vereniging is € 186,00 per jaar oftewel € 46,50 per kwartaal. De contributie wordt ieder kwartaal vooraf geïncasseerd middels een doorlopende SEPA machtiging. Als lid van de Helmondse Watervrienden kunt u zonder extra kosten deelnemen aan meerdere activiteiten (wedstrijdzwemmen, reddingsbrigade, diplomazwemmen). U betaalt dus slechts 1 maal contributie.

Het inschrijfgeld van onze vereniging bedraagt eenmalig € 10,00. Het inschrijfgeld moet u direct voldoen bij uw aanmelding. Na het versturen van het inschrijfformulier komt u op de betaalpagina waar u direct middels IDeal het inschrijfgeld kunt voldoen. Zonder betaling van het inschrijfgeld wordt uw aanmelding niet in behandeling genomen.

Leergeld

Bent u cliënt bij Stichting Leergeld, dan dient u uw gezinsnummer/beschikkingsnummer op het inschrijfformulier in te vullen. 
Inschrijfformulieren zonder gezinsnummer / beschikkingsnummer worden niet in behandeling genomen. 
De betaling van het inschrijfgeld zal vanaf uw eigen rekening middels IDeal plaatsvinden. Wanneer u het toegestuurde betalingsbewijs inlevert bij Stichting Leergeld dan zal het inschrijfgeld aan u worden terugbetaald.

Hoe lang is de wachtlijst?

Voor het leren zwemmen hebben wij een wachtlijst. Voor kinderen die reeds kunnen zwemmen (in bezit van tenminste diploma A) is de wachtlijst over het algemeen veel korter of is er in de meeste gevallen helemaal geen wachtlijst en kan direct worden gestart met zwemmen.

Voor een actuele status van de wachtlijst voor het leren zwemmen kunt u op onze wachtlijst-pagina kijken voor geschatte wachttijden.
Lid worden
*
*
*
*
*
*

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Bankgegevens

*
*
*

Door het aanvinken van “akkoord machtiging” geeft u toestemming aan zwemvereniging de Helmondse Watervrienden om incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van zwemvereniging de Helmondse Watervrienden. Hierbij hanteren wij als incassant ID: NL98ZZZ4023554500000.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Naam hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Gewenste activiteiten

*

Heeft u (als ouder) interesse om de vereniging te steunen met vrijwilligerswerk?
Vink hieronder uw keuze aan.

Heeft u of uw zoon/dochter medische en/of psychische aandachtspunten (denk aan astma, allergieën, AD(H)D, autisme, slechthorendheid, enz) waar we tijdens de lessen rekening mee moeten houden?

Zijn er meer leden in uw gezin die bij ons zwemmen? Zo ja, wie en op welke tijden?
Heeft u nog andere vragen/opmerkingen?

*

!lbl#FORM_LABEL_AANMELDEN_LIDMAATSCHAP_TYPE_INSCHRIJFGELD_UITLEG!

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Licentiehouder ABC:
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven