Laatste Nieuws

3FM Serious Rescue

07 december 2017
Van 17 t/m 19 december zetten wij ons samen met andere reddingsbrigades uit heel Nederland in voor de inzamelingsactie “Serious Rescue”.


Serious Rescue voor 3FM Serious Request!

WIJ DOEN MEE!!!!

DONEERT U OOK??


Waarom doneren?

Helmondse Reddingsbrigade de Reddingsklos en Reddingsbrigade Helmond, onderdeel van de Helmondse watervrienden slaan de handen ineen om in actie te komen voor goede doel van 3FM.

Van 17 t/m 19 december zetten wij ons samen met andere reddingsbrigades uit heel Nederland in voor de inzamelingsactie “Serious Rescue”.

Met de actie “Serious Rescue” halen reddingsbrigades met een 3-daagse vaartocht geld op voor het goede doel van de 3FM actie Serious Request. Het doel van de actie is uiteraard om niet alleen vooraf maar ook onderweg zoveel mogelijk geld op te halen via sponsoren en andere activiteiten.
 

Het ene goede doel helpt het andere goede doel; samen redden we het beter!Het startschot voor “Serious Rescue” zal worden gegeven in Meppel, drie dagen later zal het verzamelde bedrag in de vorm van een cheque worden overhandigd aan de DJ's in het Glazen Huis in Apeldoorn. 

Verenigd in “Serious Rescue” wordt een vaartocht van ruim 100 kilometer gevaren in 3 dagen in één lang lint van reddingsboten. Het startschot voor “Serious Rescue” zal worden gegeven in Meppel, drie dagen later zal het verzamelde bedrag in de vorm van een cheque worden overhandigd aan de DJ's in het Glazen Huis in Apeldoorn.

3FM Serious Request 2017 haalt geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van de actie sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact en brengen ze hen weer thuis.
 

Wilt u ook doneren voor deze goede actie?

Doneren kan op meerdere manieren:
  • Maak uw bedrag naar keuze over naar NL36 RABO 0180 5533 64 ter name van ZV Helmondse Watervrienden en onder vermelding van Serious Rescue 2017.
  • Doneer direct € 5.00 via deze betaallink (IDEAL)
  • Doneer direct € 10.00 via  deze betaallink (IDEAL)
  • Contant via de collectebus in het zwembad

Wij danken u!!!


 

 
De feestdagen naderen. Hierdoor komen er enkele lessen en trainingen te vervallen in de kerstvakantie. Meer >
 
www.helmondsewatervrienden.nl
Een feestje om nooit te vergeten... Wat was het toch weer gezellig op het jaarlijkse Sinterklaasfeest van de watervrienden. Meer >
 
www.helmondsewatervrienden.nl
Op vrijdag 4 Juli 2017 kwam voor 4 van onze (assistent-)instructeurs een welverdiend einde aan een ruim 2 jaar durende curus tot… Meer >
 
www.helmondsewatervrienden.nl
Op dinsdag 4 Juli werd Frans Stoffels, in het bijzijn van de kinderen die examen deden voor de keuzepakketten en de familie van Frans,… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Licentie Zwem-ABC:
Terug naar boven