Laatste Nieuws

3FM Serious Rescue

07 december 2017
Van 17 t/m 19 december zetten wij ons samen met andere reddingsbrigades uit heel Nederland in voor de inzamelingsactie “Serious Rescue”.


Serious Rescue voor 3FM Serious Request!

WIJ DOEN MEE!!!!

DONEERT U OOK??


Waarom doneren?

Helmondse Reddingsbrigade de Reddingsklos en Reddingsbrigade Helmond, onderdeel van de Helmondse watervrienden slaan de handen ineen om in actie te komen voor goede doel van 3FM.

Van 17 t/m 19 december zetten wij ons samen met andere reddingsbrigades uit heel Nederland in voor de inzamelingsactie “Serious Rescue”.

Met de actie “Serious Rescue” halen reddingsbrigades met een 3-daagse vaartocht geld op voor het goede doel van de 3FM actie Serious Request. Het doel van de actie is uiteraard om niet alleen vooraf maar ook onderweg zoveel mogelijk geld op te halen via sponsoren en andere activiteiten.
 

Het ene goede doel helpt het andere goede doel; samen redden we het beter!Het startschot voor “Serious Rescue” zal worden gegeven in Meppel, drie dagen later zal het verzamelde bedrag in de vorm van een cheque worden overhandigd aan de DJ's in het Glazen Huis in Apeldoorn. 

Verenigd in “Serious Rescue” wordt een vaartocht van ruim 100 kilometer gevaren in 3 dagen in één lang lint van reddingsboten. Het startschot voor “Serious Rescue” zal worden gegeven in Meppel, drie dagen later zal het verzamelde bedrag in de vorm van een cheque worden overhandigd aan de DJ's in het Glazen Huis in Apeldoorn.

3FM Serious Request 2017 haalt geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van de actie sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact en brengen ze hen weer thuis.
 

Wilt u ook doneren voor deze goede actie?

Doneren kan op meerdere manieren:
  • Maak uw bedrag naar keuze over naar NL36 RABO 0180 5533 64 ter name van ZV Helmondse Watervrienden en onder vermelding van Serious Rescue 2017.
  • Doneer direct € 5.00 via deze betaallink (IDEAL)
  • Doneer direct € 10.00 via  deze betaallink (IDEAL)
  • Contant via de collectebus in het zwembad

Wij danken u!!!


 

 
www.helmondsewatervrienden.nl
Heugelijk nieuws! Op zondag 3 november 2019 hebben Judith, Charlotte en Werner het afsluitende gesprek gehad in het kader van de… Meer >
 
www.helmondsewatervrienden.nl

Bedankt voor uw stem!

21 oktober 2019
Afgelopen periode heeft onze vereniging, net als vele andere verenigingen, meegedaan met Rabo ClubSupport. Leden van Rabonank Helmond… Meer >
 
www.helmondsewatervrienden.nl
De zomervakantie zit erop, het zwemseizoen is voorbij. Tijd om terug te blikken op de afgelopen maanden. Dat doen we met Helmonder… Meer >
 
www.helmondsewatervrienden.nl

Bedankt Mark en Eric!

01 juli 2019
Afgelopen zondag zijn de examens voor het zwem-ABC geweest bij de Helmondse Watervrienden. Ondanks de hitte is alles soepel verlopen en… Meer >
 
 
 
24-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Licentiehouder ABC:
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven