Evenementen

Naast het bewaken op recreatieplas Berkendonk is Reddingsbrigade Helmond ook te vinden bij tal van evenementen op en rondom het water. Hier verzorgen wij de veiligheid op het water en Eerste Hulp op en rond het water.

Sinterklaasintocht

Een jaarlijks terugkerend evenement is de sinterklaasintocht aan het Helmondse kanaal. Een gemotiveerd team van onze vrijwilligers is dan zowel op als rond het water te vinden om er zodoende voor te zorgen dat zowel Sinterklaas en zijn Pieten en de kinderen langs de kant een leuke en veilige intocht hebben.

Festivals/wedstrijden

De reddingsbrigade kan ook ingezet worden bij evenementen in zwembaden zoals TV-shows of zwemwedstrijden. Hiervoor werken wij met enige regelmaat samen met Ambulance-event-service, een grote speler in de evenementenveiligheids-markt.

Evenementen op Berkendonk of op het kanaal

Ook op onze thuishaven Berkendonk verzorgen wij de bewaking tijdens evenementen.  Hierbij valt te denken aan Muziekspectakels en demonstraties. Zo hebben wij de beveiliging en EHBO van een groot evenement, het "leuk-evenement met onder andere Jan Smit en Jurk! verzorgd. Daarnaast hebben wij de bewaking verzorgt op het kanaal bij de regionale 112-dag.

Nieuwjaarsduik

Een ander evenement dat de afgelopen jaren met enige regelmaat is georganiseerd, is de Helmondse nieuwjaarsduik op 1 januari. Reddingsbrigade Helmond verzorgt de beveiliging en is adviseur op het gebied van de waterveiligheid. Daarnaast staan onze EHBO-ers paraat bij soortgelijke evenementen.
Heeft u vragen over de bewaking van evenementen? Neem dan contact met ons op via het secretariaat.
Licentiehouder ABC:
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven