Varend Redden | Materialen - Bewakingspost

Reddingsbrigade Helmond beschikt op onze thuisbasis Berkendonk over een post bestaande uit enkele verbouwde zeecontainers die voorzien zijn van al het hoognodige om een reddingsactie op touw te zetten en de veiligheid van de bezoekers te kunnen waarborgen.
Onze post bestaat uit een dubbele laag containers. De containers beneden dienen als opslag, stalling en werkplaats. De containers boven worden gebruikt als centrale (uitkijk)post, keuken en omkleedruimte. Op de voorste container is een dakterras aanwezig waarvan uit de bezoekers optimaal in de gaten kunnen worden gehouden. Ook is de in de nabijheid van de post een goed uitgeruste EHBO-ruimte aanwezig.

In het voorste gedeelte van de post wordt gezorgd dat de mensen veilig kunnen recreëren. We letten op de recreanten door middel van verrekijkers, door continu op het water te kijken en natuurlijk met de bewegende bewakingseenheden (boten, looppatrouilles), welke worden aangestuurd door de centrale post (HWM 1-11) die zich ook in deze ruimte bevindt. Verder beschikken we hier over de nodige communicatiemiddelen (zoals telefoon, portofoon en mobiliofoon).
Licentiehouder ABC:
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven