Sponsor ons gratis met uw webshop-aankoop!

Wist je dat je ons kunt sponsoren zonder dat het je geld kost? Klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo!


Wij zijn aangemeld bij "sponsorkliks", een website die zorgt voor sponsoring via commissie op webshop-aankopen die ten goede komt aan verenigingen en goede doelen. Wanneer je via onze persoonlijke pagina (zie hieronder) doorklikt naar de webshop van uw keuze (bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Zalando, maar bijvoorbeeld ook reisorganisaties en supermarkten) dan ontvangt onze vereniging een commissie van enkele procenten op uw aankoop.
U hoeft hiervoor niets extra's te doen en u betaalt het zelfde bedrag aan de webshop als u zou doen als u rechtstreeks naar de webshop zou gaan. Uiteraard gaat het hele aankoopproces via de webshop en hebben wij hier geen inzicht in.
 
Met de ontvangen sponsorgelden kunnen we als verenigiging materialen aanschaffen en de contributiekosten zo laag mogelijk houden. Zo helpen we elkaar een handje!
 
Licentiehouder ABC:
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven