Jeugd- en Jongerenwerk

Commissie Jeugd- & Jongerenwerk (ookwel JJW genoemd) organiseert activiteiten in én met name ook buiten het zwembad. Zo hebben we elk jaar een super gezellig kamp. Naast het kamp is er ook nog het jaarlijkse sinterklaasfeest en nog vele andere activiteiten in en om het zwembad. Tegen een gereduceerde prijs kunnen leden (en soms broertjes en of zusjes van leden) meedoen met deze activiteiten.

Jaarlijkse Watervriendenkamp!

Al jaren lang gaan vele leden mee op het Zwemkamp van de Helmondse Watervrienden. Elk jaar een nieuw thema met bijpassende spellen en kledij. Het kamp wordt elk jaar eind maart of begin april georganiseerd.

Op onze speciale kamp-pagina is alle informatie te vinden over ons kamp. Bij activiteiten vind je alle verslagen en foto's van de afgelopen jaren.
 

Space Kamp 2019

Helaas alweer voorbij! Verslag lezen?

> hier <

Holland Kamp 2020

Het is nog een tijdje wachten, maar wij zijn alvast begonnen. Kamp 2020 komt eraan: Thema: Holland!

​Elk jaar in november: Sinterklaasfeest

Elk jaar bezoekt hij Nederland, maar ook elk jaar is hij te zien in wijkhuis De Lier bij het Sinterklaasfeest. Het feest van de Watervrienden bevat 100% gezelligheid. 

Op onze speciale Sinterklaaspagina vind je alle informatie. De verslagen en foto's zijn te vinden via de activiteitenpagina.
Heb jij leuke tips... over o.a. een thema voor op kamp, of juist een leuk spelletje om te doen op kamp.... of iets helemaal anders... mail het ons dan! Je kan ons ook mailen als je wilt meehelpen met het organiseren van (nieuwe) activiteiten...
Licentiehouder ABC:
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven